Poer Natoer  Trainingen, Workshops  & Inspiratie Avonden

Wie ik ben

Ik ben getrouwd met mezelf en een lieve man en ik ben trots op een kanjer van een zoon. Ik ben het liefst buiten in het groen, daar ben ik gelukkig. Ik hou van samen zijn met mensen, en creëren zit in mij.

Ik ben open, speels, intuïtief, puur en laat ook mijn tranen en onzekerheden zien. Heel graag deel ik mijn liefde voor de natuur en inspireer ik mensen en vooral kinderen om zo uit het hoofd weer bij hun hart te komen. Even geen kennis of input maar weer voelen, beleven, ervaren in de natuur. Dat is mijn passie: een natuurzaadje planten bij kids! En daarom ben ik nu Natuur(lijk) Inspirator en Coach via mijn bedrijf Poer Natoer.

Als Natuur Inspirator ben ik er voor kinderen en dus (gast)ouders, kinderopvang en scholen. Maar zeker ook voor volwassenen, individueel en in groepen zoals vrouwen, families, collega's. Niet met kennis, maar met beleving en creativiteit. Zoveel leuker!

Mijn ervaring

Kinderen spelen altijd al een belangrijke rol in mijn leven. Ik heb ruime ervaring in de Kinderopvang, van leidster tot directrice, en kan me goed inleven in de verschillende rollen en posities, maar vooral ook in de kids zelf.

Mijn creativiteit uit ik in de vorm van kunstwerken, sieraden en steeds meer in natuurkunst of Land-Art. De laatste 10 jaar richt ik me vooral op activiteiten in het groen en met natuurmaterialen. Ik ben getraind Natuurcoach en heb een eigen atelier, binnen en buiten, tussen bos en heide.

Ik ben een Vindselaar!

Vindselen is zonder verwachting en doel op pad gaan en openstaan voor alles wat je tegenkomt. Voor mij is Vindselaar-zijn een levenshouding. Ik Vindsel belevenissen. Voor kids is Vindselen een leuk woord voor verzamelen & vinden van leuke dingetjes. :-)

Ze vinden het heerlijk om op avontuur te gaan met een Vindseltas: die speciale tas waarin alles gestopt kan worden wat het mooi vindt. Vooral dat wat de natuur laat vallen, zoals dennenappels, eikels, grappig gevormde takjes, maar ook bijvoorbeeld boomblaadjes met een leuke vorm of kleur. De voorbeelden zijn eindeloos.

Ik vindsel* zelf al jaren en nog elke dag ontdek of zie ik iets wat ik mooi vind of waar ik blij van word. En ik neem het mee. Naar huis of naar mijn eigen schatkamer: mijn atelier. En vandaar weer naar een kunstwerk of... een Training, Workshop of Inspiratie Avond!

* Hoewel ik gek ben op het woord 'Vindselen', heb ik het niet zelf bedacht. Ik hoorde het voor het eerst van mijn vriendin Carolien Philippo van Leefbeeld . Sindsdien is het mijn favoriete woord!

Trainer Kids, Natuur & Creatie bij Poer Natoer

Poer Natoer

Innersteps - School voor Natuurcoaching